Ultrahangos fogtisztítás kutyák és cicák számára

Ahogyan az emberekre, úgy házi kedvencei(n)kre is igaz, hogy fogai(n)k épségére egy életen át vigyázni kell. Kutyák és cicák esetében a fogazat megfelelő védelme talán még fontosabb, hiszen az állatok számára a megfelelő harapás és rágás, nem pusztán a táplálékbevitel során fontos, de a mindennapi játék, tisztálkodás, vadászat, stb miatt is nélkülözhetetlen.

 

Emmi-pet ultrahangos fogkefe kutyáknak, cicáknak

Emmi-pet ultrahangos fogkefe és fogkrém - kutyafogkefe 100% ultrahanggal

Emmi-pet ultrahangos fogkefe kutyáknak és cicáknak - jópatikus

Ultrahangos fogkeféink működésére jellemző, hogy rezgés és hanghatások nélkül, dörzsölés és sikálás mentesen tisztítják meg kutyáink, cicáink fogazatát. A technológia lényege:

A hagyományos fogtisztítási eljárások során, mechanikus mozgások segítségével (dörzsölés, sikálás), illetve a fogkrémekben található dörzsanyagok segítségével távolíthatjuk el a fogakról a szennyeződéseket, lerakódott lepedéket. Az állatok számára fejlesztett, kézi működtetésű fogkefék mindegyike ezzel a módszerrel dolgozik. (makro-tisztítás)

Ezzel szemben, az ultrahangos működésű Emmi-pet fogkefék, 96 ezer rezgés/perces teljesítményükkel egy egészen más dimenzióját nyitják meg állataink otthoni fogápolásának. Az Emmi-pet fogkefék  a legújabb ultrahang technológiát használják, így a szájüreg olyan pontjain is végbemegy a tisztítás, ahová a klasszikus fogkefe feje nem érhet el. Az ultrahang hullámok behatolnak a fogak közti legkisebb résekbe, mechanikus nyomás nélkül, hatékonyan tisztítják a fogakat, fogközöket, réseket és fogínytasakokat.

 

Az ultrahangos kutyafogkefe is ultrahangos fogkrémmel működik

A bekapcsolt készülék, az ultrahang-hullámokat a fej sörtéin keresztül a speciális összetételű fogkrémbe vezeti, ahol mikrobuborékok milliói képződnek, melyek mikro méretük / formájuk által behatolnak a fogak közötti legkisebb résekbe, a fogak legapróbb repedéseibe, a fogínyen lévő tasakokba is. Ezek a mikrobuborékok minden mechanikus nyomás, dörzsölés vagy egyéb igénybevétel nélkül hatolnak be- és tisztítanak a legparányibb helyeken is.

A mikrobuborékok gyors összezsugorodása következtében a szennyeződéseket – mint a lepedék, ételmaradékok, baktériumok, stb. – a lehető legalaposabban eltávolítják. Ezzel egy időben, az ultrahang-hullámok pozitívan hatnak a fogínyre, a szájpadlásra és a nyelvre is.

Az Emmi-pet használata

Rezgés és hang nélküli fogtisztítás

A fogínygyulladás és a parodontitis kezelése, vagy akár az altatásban történő mechanikus fogkő-eltávolítás, nagyon komoly megterhelést jelent az állatra és gazdájára egyaránt. Az ilyen helyzetek megelőzésére  és kezelésére fejlesztettük ki az Emmi-pet készüléket. 

Kedvence fogainak Emmi-pet készülékkel történő kezelése, a lehető legkellemesebb élmény kell legyen. Az Emmi-pet a fogtisztítás közben rezgés és hang nélkül működik, ami nagyban elősegíti az eszköz állatok által történő elfogadást. 

 

Dörzsölés nélkül tisztít, ami fogínyproblémák esetén felbecsülhetetlen 

Az Emmi-pet ultrahangos kutyafogkefe alkalmazása kifejezetten előnyös gyulladt vagy érzékeny fogíny kezelése során.  Fájdalommentesen, gyengéden és alaposan tisztít, durva mechanikai ráhatás nélkül, tisztán ultrahanggal. Serkenti a vérkeringést a fogíny szöveteiben és elpusztítja a gyulladásokat okozó baktériumokat is.

Legyen kis kedvencének is egészséges, fogkő- és lerakódásmentes fogazata, friss lehelete!

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek