Blog

Premium Diet Regular - variációk a shake elkészítéséhez

A Premium Diet Regular shake-jeit változatosabbá tehetjük, hogyha kedvünkre kísérletezünk a különböző hozzávalókkal.
Bemutatunk néhány példát, melyek elindíthatják kreativitásunkat.

 

Fogápolás Emmi-dent ultrahangos fogkefével

Egy Emmi-dent ultrahangos fogkefe nem pusztán egy elektromos fogkefe! Legyen szó Platinum vagy Metallic fogkeféinkről, biztos lehet benne, hogy a jelenleg elérhető, legmodernebb szájhigiéniai eszközökről beszélünk. Termékeink között minden olyan terméket megtalál, amire szüksége lehet a napjainkban egyre népszerűbb, ultrahangos száj- és fogápolási módszerek elsajátításához, kialakításához. A legjobb helyen jár, ha ultrahangos fogkefe, ultrahangos fogkrém, vagy az ezekhez szükséges kiegészítők beszerzését tervezi. Hogy ez akkor is csak egy elektromos fogkefe? Kattintson a részletekért, és győződjön meg a fogkefe és fogkefe közötti különbségekről!

Fogápolás Emmi-dent termékeinkkel

Premium Diet fogyókúrás termékeink

A PREMIUM DIET olyan termékcsalád, melynek termékei egy komplex fogyókúraprogram részét képezik. A termékek speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek, melyekből különböző ízesítésű, ízletes shake-ek készíthetőek.

Összetételének köszönhetően túlsúlyos diabéteszesek kezelésére is alkalmas.

A PREMIUM DIET shake-ek fogyasztása során nem kell éheznie, szervezete megkap minden szükséges fehérjét, vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet, így egészségesen fogyhat jojó effektus nélkül.

A program részletei itt olvashatóak, de telefonos tanácsadónk is szívesen visszahívja Önt és a telefonos konzultáció során személyre szabott megoldást kínál Önnek. (Zsoldi Andrea +36 20 266 58 65)

Premium Diet fogyókúrás programcsomag

Melyik a legjobb fogkrém a hatékony fogápoláshoz

Milyen a helyes fogmosás? Hangzik el gyakran a kérdés. Bár elsőként inkább a Mivel mossunk fogat? kérdésre kellene megfelelnünk. Hiába ismerjük ugyanis a fogmosás helyes technikájának minden csínját-bínját, ha azt nem a megfelelő eszközökkel gyakoroljuk, az eredmény jó eséllyel lemarad a várttól.

Hogyan mossunk fogat?

A megfelelő szájhigiénia elérése, és fogaink épségének megóvása a rendszeres és helyes fogmosással kezdődik. Érdemes, sőt szükséges már egészen kicsi kortól arra szoktatni gyermekeinket, hogy ha lehet, minden étkezés után, de minimum naponta két alkalommal fogat kell mosni.

Hogy mossunk fogat?

Premium Diet fogyókúra program

A PREMIUM DIET olyan termékeket kínál, melyek használata során nem kell éheznie, szervezete megkap minden szükséges fehérjét, vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet, így egészségesen fogyhat, koplalás és jojó effektus nélkül!

Egy doboz Premium Regular két hétre elegendő a napi 3 étkezésből kettőt kiváltva!

Premium Diet fogyokura - Patikatárs Kft

Hogyan érdemes készülni a diétára?

A sikeres diéta elengedhetetlen kelléke a felkészülés

Jojó effektus diéta után

Diétázók rémálma valósul meg, amikor alig pár héttel a becsülettel végig szenvedett diéta program után, a mérleg nyelve ismét emelkedő értékeket mutat. Ez bizony a jojó effektus.

Jojó effektus diéta után

AKCIÓINK


Az év legjobb akciói!

Vásároljon akár 50%-os kedvezménnyel!

 


Megbecsüljük visszatérő Vásárlóinkat!

Elsőnek a hírlevélre és Facebook csatornánkra feliratkozott ügyfeleinket értesítjük.
 

Sok levélszemetet kap, néha lemarad a hírlevelünkről?
Kövessen minket:

    Figyelem !    
Oldalunkra lépve kérjük elsőnek JELENTKEZZEN BE
(vagy
regisztráljon, ha még nem tette meg),
mert legnagyobb kedvezményeink csak ekkor válnak láthatóvá!

 

A centiméterek nem hazudnak – Diéta alatt ne a kilóknak higgyen!

Diéta alatt – különösen a kezdeti időszakban – sokan naponta, de minimum hetente több alkalommal a mérlegre állnak, és általában csalódottan tapasztalják, hogy a kitűzött cél még nagyon – nagyon messze van.

A centik nem hazudnak - Patikatárs