Termékek Menü

Premium fogyókúra

A Premium fogyókúra során Önnek nem kell éheznie, szervezete megkap minden szükséges vitamint, fehérjét, ásványi anyagot és nyomelemet, így egészségesen fogyhat! Egy doboz Premium Diet Regular két hétre elegendő, ésfogyasztásával a napi 3 étkezésből kettőt (reggeli, vacsora) ezzel szükséges kiváltania!

Az előírások és utasítások betartásával folyatatott Premium fogyókúra program anélkül teszi lehetővé a súlycsökkenést, hogy jelentősebb mértékű izomvesztés jönne létre.

Induló fázis – Premium Diet Go Induló fázis – Premium Diet Go
A Prémium diéta első két napjában fogyasztott Premium Diet Go kiüríti a szervezet glikogén raktárait, azaz a sejtekben és a májban felhalmozott cukortartalékokat, aktiválódik a glukagon termelődés, és beindul a zsírbontás. Fogyasztása elősegíti, hogy a fogyási folyamat mielőbb megkezdődhessen.
Zsírégető fázis – Premium Diet Regular Zsírégető fázis – Premium Diet Regular
A Premium Diet Regular termékek a diéta program zsírégető és jó közérzet fázisaiban fogyasztott táplálékkiegészítők. A programban résztvevő szervezet tápanyag- és protein ellátását biztosítják, ami a hatásos és egészséges diéta elengedhetetlen feltétele. Fogyasztásuk zsírszegény tejtermékekkel - tejjel, joghurttal, vagy sovány túróval - elkeverve történik.
Akciós csomagok   :) Akciós csomagok :)
Az akciós kínálatunkban szereplő Premium termékeink listája - raktárkészlettől és kereslettől függően - folyamtosan változhat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az itt feltüntetett árak a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényesek!
Diétás levesek – Premium Diet Soup Diétás levesek – Premium Diet Soup
A Premium Diet Soup levesek, magas fehérjetartalmú termékek. Étkezések helyettesítésére és diétás étrend kialakítására kifejlesztett levesporok. A 35 és 45 %-os fehérjetartalommal rendelkező készítmények jelenleg Zöldborsós krumplileves és Ázsia-currys leves formájában érhetők el!
Fehérjeszeletek – Premium Diet Brownie Fehérjeszeletek – Premium Diet Brownie
Amennyiben diétás étrendet folytat, bátran válassza Premium Diet Brownie szeleteket! A Brownie szeletekben minden fontos vitamin, ásványi anyag és nyomelem megtalálható, amit egy főétkezésnek tartalmaznia kell. A Premium Diet Brownie szeletek jelenleg háromféle ízben biztosítják a diéta programban résztvevők egészséges fogyókúráját.
A sikeres diétához – Premium Goodcare A sikeres diétához – Premium Goodcare
A Premium Goodcare termékek magas ásványianyag tartalommal, nyomelemekkel, vitaminokkal rendelkező táplálékkiegészítők. Fogyasztásuk a hatékony fogyókúra program mellett - de nem kizárólag ekkor - ajánlott!
Premium kiegészítők Premium kiegészítők
Minőségi és praktikus eszközök, kiegészítők, melyek hozzájárulhatnak a sikeres fogyókúrához. A Premium Diet kiegészítők között shaker, koktélpohár és diéta kalauz is megtalálható, hogy a diétás shake-ek elkészítése könnyedén a napi rutin részévé válljon.