Szeretnél mindent megtenni, hogy a várandósság ideje alatt szép, egészséges fogaid legyenek?

A várandósság ideje alatt nekem is gyakori volt a fogínyvérzés és sokszor nyomasztott a gondolat, hogy esetleg a babámnál is lesz valami egészségügyi probléma. Természetesen elmentem a kötelező fogorvosi vizsgálatra, de semmi jó tanácsot nem kaptam. Minden rendben ez normális, volt a válasz. A nőknél amúgy is jellemző aggódás, az anyasággal csak fokozódik, így persze igyekeztem valami megnyugtató megoldást keresni. Ilyenkor már nem csak a fogak szépsége, hanem a babánk egészsége is fontos szempont.

Szerencsére megtaláltam a megoldást az ultrahangos fogkefének köszönhetően. Sokkal alaposabban megtisztítja a fogaimat, az apró lerakódásokat és közben gyengéden védi is a fogaimat.

 

Az ultrahangos fogkefének köszönhetően:

  • megszűnt a fogínyvérzésem.
  • az alapos tisztításnak köszönhetően sokkal tisztább érzés van a számban.
  • nincs több kellemetlen szag.
  • megnyugodtam, hogy a baktériumok sem veszélyeztetik a babám egészségét.

 

Egy kedves barátnőmnek is ajánlottam ezt a terméket és ő azt mesélte, hogy neki egy több hete tartó kellemetlen feszítő fájdalmas gyulladást szüntetett meg az ultrahangos fogkefe használata. Mivel a várandósság miatt gyógyszert nem szedhetett, így hosszú kínzó fájdalmaktól tudott elköszönni, már pár nap használat után.

 

Képzeld el, hogy ragyogó, egészséges fogaidat még sokáig megőrizheted és a szoptatás ideje alatt sem kell aggódnod a fogaid épsége miatt.

 

Az ultrahangos fogkefe azért tud Neked hatékonyan segíteni, mert:

  • az ultrahangos technológiának köszönhetően a legapróbb réseket is kitisztítja
  • mivel nem dörzsöl, így nem sérül a fogzománc
  • kíméletes a fogínyhez, megszűnik a fogínyvérzés

 

Ha megfelelően ápolod fogaidat a várandósság ideje alatt, akkor azzal véded a magzat egészségét és saját fogaidat is. Fontos, hogy ebben az időszakban alapos legyen a fogmosás és érdemes a gyakoriságot is növelni. Biztosan sok időt és energiát fordítasz arra, hogy felkészülj kisbabád érkezésére. Fotókat készítesz, berendezed a szobát, ruhákat vásárolsz, takarítasz, vitaminokat szedsz, neveken gondolkodsz. Legyen a fogaid ápolása is egy fontos lépés, amit kettőtökért megteszel.

 

Itt az ideje, hogy megvásárold ultrahangos fogkefédet, és máris egy fontos feladatot kipipálhatsz a teendőid listájáról és már csak a csomagodat kell várnod.

 

Ne feledd, ha még ma megrendeled, máris nagyobb biztonságban tudod fogaidat és születendő kisbabádat.

Tartalomhoz tartozó címkék: Általános tájékoztatás