Fogászati minőségű szájápolás otthonra

A szájhigiénia területén a legmodernebb technológia az ultrahangos fogtisztítás. Világszerte egyedülálló találmány. 

Az Emmi-dent fogkefék a kefébe integrált ultrahang-mikrochip segítségével generálnak ultrahangot.

Az ultrahang közvetlenül a sörték tetején keletkezik, ahol mikroszkopikus buborékokat képez a fogkrémmel, amelyek behatolnak a fogak közé, és eltávolítják a szennyeződéseket, ételmaradékokat, fogkövet, baktériumokat stb. Ez nem érezhető, nem hallható...

Emmi-dent ultrahangos fogkefe

Amennyiben még nem ismeri, bemutatjuk Önnek:

Hogyan is működik pontosan az Emmi-dent ultrahangos fogkefe?

A szájhigiénia területén a legmodernebb technológia az ultrahangos fogtisztítás. Világszerte egyedülálló találmány. 

Az Emmi-dent fogkefék a kefébe integrált ultrahang-mikrochip segítségével generálnak ultrahangot.

Az ultrahang közvetlenül a sörték tetején keletkezik, és azt minden egyes sörte külön-külön vezeti az ultrahangos fogkrémbe. Ott az ultrahang mikroszkopikus buborékokat képez, amelyek behatolnak a fogak közé, és eltávolítják a szennyeződéseket, ételmaradékokat, fogkövet, baktériumokat stb. Ez nem érezhető, nem hallható.

A fogászati mikro-tisztításnál használt ultrahang teljesen veszélytelen. Az ultrahangot évtizedek óta alkalmazza az orvostudomány. Kutatások bizonyították, hogy az ultrahang 50W teljesítményig az emberre veszélytelen.

Az ultrahang hatékony az ínyvérzéssel, rossz lehelettel szemben, megakadályozza és gyógyítja a parodontózist (fogágybetegség), aftát és más fogászati betegségeket.

Az ultrahangos fogkefét kifejezetten ajánlják a fogorvosok a fogszabályzót viselőknek, hiszen az ultrahang segítségével a kényes területek is alaposan tisztíthatók a direkt erre a célra kifejlesztett fogkefefej segítségével!

Megoldás érzékeny vagy visszahúzódott fogíny, valamint fokozott fogkőképződés esetén is.

Az ultrahang megelőző hatású a fogbetegségek kialakulásában. Az új ultrahangos technológia alkalmazása valódi megelőzésről szól, mivel megöli a csírákat és baktériumokat. Az ultrahanghullámok behatolnak a fogak közti legkisebb résekbe, a fogszabályzóknál és az implantátumoknál is. Mechanikus nyomás nélkül hatékonyan és kitartóan tisztítja a fogakat, fogközöket, réseket és fogínytasakokat.

Az ultrahang gyógyító hatású is, mivel megöli a csírákat és baktériumokat – nemcsak a fogakon és fogtasakokban (plakk, fogkő, szuvasodás), hanem a fogínyben is, ahová az ultrahang 12 mm mélyen behatol, így elpusztítja a baktériumokat a foggyökérben is. Ezáltal kezelhető az ínygyulladás, a parodontózis, az implantátumok körüli lágy szövetek gyulladása.


Keresse az Emmi-dent készülékeket és fogkrémeket akciós áron webáruházunkban!

Online tanácsadónk szívesen válaszol kérdésére a +36-20-266-5865-as telefonszámon.
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek