Termékek Menü
Ön itt jár: >

Emmi-dent

Emmi-dent ultrahangos szájhigiéniai termékeink között minden olyan eszközt megtalál, amire szüksége lehet a napjainkban egyre népszerűbb, ultrahangos száj- és fogápolási módszerek elsajátításához, kialakításához.  Az Emmi-dent szájápolási termékek, jóval alaposabb és kíméletesebb tisztitást tesznek lehetővé, mint a hagyományos elektromos fogkefék. Nincs szükség dörzsölésre és sikálásra, a fogmosás nem károsítja a fogzománcot, nem sérti fel a fogínyt, és biztonságosan használhatják a koronát, implantátumot vagy fogszabályzót viselő felnőttek és gyerekek is.

Ultrahangos fogkefe Ultrahangos fogkefe
Az Emmi-Dent ultrahangos fogkefék, a súrolásmentes és kímélő fogtisztítás legújabb eszközei. Az ultrahangos fogkefe használatával Ön a hatékony megelőzés és kímélő fogfehérítés mellett dönt! Fogkeféink működésük során teljesen dörzsölés mentesen távolítják el a káros baktériumokat még a nehezen hozzáférhető területekről is.
Ultrahangos fogkefefej Ultrahangos fogkefefej
Emmi-dent ultrahangos fogkefét használ, szükség lesz pótfejre. Fontos, hogy a fogkeféjének megfelelő pótfej legyen a birtokában, így vásárláskor vegye figyelembe ultrahangos fogkeféjének pontos típusát, illetve a fogkefefej leírásában található figyelmeztetésekt, útmutatókat!
Ultrahangos fogkrém Ultrahangos fogkrém
A megfelelő hatás eléréséhez, ultrahangos fogkeféinkhez ultrahangos fogkrém szükséges. A hagyományos fogkrémekkel ellentétben az Emmi-dent fogkrémek nem tartalmaznak dörzsölő szemcséket, vagy súroló elemeket. A fogkrémekben képződő mikrobuborékok gondoskodnak a baktériumok elpusztításáról. Használata után, lehelete akár 12 órán keresztül is kellemesen friss marad.
Kiegészítők fogápoláshoz Kiegészítők fogápoláshoz
A száj- és fogápolás nem merül ki a napi két- háromszori fogmosásban. Emmi-Dent választékunkban, a fogkefék mellett számos más szájhigiéniai termék, mint például fogselyem, szájvíz, fogkő eltávolító kefe, illetve az ezek szállítását és tárolását megkönnyítő utazó táska is megtalálható.