Egészséges mosoly Emmi-dent termékekkel

Emmi-dent ultrahangos fogkeféinket 2011-ben, 2012-ben és 2018-ban is klinikai körülmények között tesztelte, és kiváló hatásmechanizmusukat elismerte az ORMED Institute. A termékek fejlesztésében és tökéletesítésében pedig közreműködött a frankfurti Goethe Universität.

Emmi-dent ultrahangos fogkeféinket 2011-ben, 2012-ben és 2018-ban is klinikai körülmények között tesztelte, és kiváló hatásmechanizmusukat elismerte az ORMED Institute. 

Melyik fogkefét válasszam? - Manuális, elektromos, szónikus vagy ultrahangos?

2019. 11. 10. 00:00:00

A megkérdezett fogorvosok és dentálhigiéniai szakemberek többsége, a manuális fogkefékkel szemben, egyértelműen az elektromos működtetésű készülékek mellett teszi le a voksát. Miért? Mert ők jól tudják, hogy az elektromos fogkefék jóval alaposabb és pontosabb tisztítást tesznek lehetővé. De elektromos és elektromos fogkefe között is zongorázható a különbség.  

Melyik fogkefét válasszuk? Manuális vs ultrahangos?

Szeretnél mindent megtenni, hogy a várandósság ideje alatt szép, egészséges fogaid legyenek?

2019. 11. 09. 14:49:43
A várandósság ideje alatt nekem is gyakori volt a fogínyvérzés és sokszor nyomasztott a gondolat, hogy esetleg a babámnál is lesz valami egészségügyi probléma. Természetesen elmentem a kötelező fogorvosi vizsgálatra, de semmi jó tanácsot nem kaptam. Minden rendben ez normális, volt a válasz. A nőknél amúgy is jellemző aggódás, az anyasággal csak fokozódik, így persze igyekeztem valami megnyugtató megoldást keresni. Ilyenkor már nem csak a fogak szépsége, hanem a babánk egészsége is fontos szempont.