Premium Diet fogyókúra program

A PREMIUM DIET olyan termékeket kínál, melyek használata során nem kell éheznie, szervezete megkap minden szükséges fehérjét, vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet, így egészségesen fogyhat, koplalás és jojó effektus nélkül!

Egy doboz Premium Regular két hétre elegendő a napi 3 étkezésből kettőt kiváltva!

Premium Diet fogyokura - Patikatárs Kft

A Premium Diet program az alábbi építőkövekből áll:

  • Napi 3-szori étkezés
  • Rendszeres mozgás
  • Testösszetétel mérés

Napi háromszori étkezés koncepció

A módszer tudományos leírása

Az inzulin és a glükagon a zsíranyagcserében központi szerepet betöltő hormonok. Az inzulin anabolikusan hat, azaz elősegíti a glükóz, a fehérje és a zsír beépülését, míg a glükagon katabolikus hatású, tehát elősegíti a szervezetben raktározott zsír hasznosítását.

Az inzulin egyik fontos hatása a lipolízis megakadályozása. Amíg az inzulin kifejti „cukorlebontó” hatását, addig meggátolja a zsírlebontást, azaz a glükagon szint alacsony. Ezért a szervezetben a zsír bontásának megkezdése csak 2-3 órával az inzulinszint csökkenése után lehetséges, amikor a glükagon szint emelkedni kezd.

Fontos tehát a diéta során az úgynevezett metabolikus szünet, hogy az inzulinszintet alacsonyan tartsuk, míg az emelkedett glükagon kifejtheti „zsírégető” hatását. Ahhoz, hogy ez optimális legyen, a két étkezés között 4-6 órának kell eltelnie, ez az időtartam, amíg a lipolízis optimális szinten tartható. Minden köztes étkezés, ami plusz kalória-bevitel – legyen az gyümölcs, rostos üdítő vagy alkohol – inzulinválaszt generál, és a lipolízis leáll, csökken a „zsír égetése”.

Inzulin és glukagon szerepe a zsíranyagcserében

Ezen a testben lezajló folyamatokon alapul a 3 étkezés koncepciója. Ha egy nap csak háromszor juttatunk táplálékot a szervezetbe, megteremtjük az ideális alapot a testzsír csökkentésére, hiszen ezáltal biztosítjuk a 4-6 órás „metabolikus szüneteket”.

A Premium diéta gyakorlati alkalmazása

A 3 étkezés koncepció

1. Alkalmazkodási fázis (2 nap)

A fehérjedús, alacsony kalóriabevitel csökkenti a glikogén raktárakat a sejtekben és a májban. A glukagon termelődése mobilizálódik – így elindul a zsírbontás. Ön 2,5-3 órás intervallumokban vízben elkevert Premium Diet Go-t fogyaszt napi 5-ször. A sok víz ill. cukormentes ital mellett semmilyen más táplálékot nem fogyaszthat! Ez a két nap azért is olyan fontos, hogy Ön pszichésen is átálljon az új életmódra.

Tehát 2 napig – naponta 5-ször Premium Go!

Alkalmazkodási fázis 5x Go

Mottó: "Most kezdődik, most fogok lefogyni. A Premium Diet Go mellett két napig semmi mást nem szabad ennem!"

VAGY

A még kedvezőbb hatás érdekében: kéthetes Hepashake májdiéta kúra

Hepashake kúra

2. Zsírégetési fázis

A harmadik naptól a napi 3-szori étkezést hangsúlyozzuk. Az étkezések közötti 4-6-órás szünetek biztosítják a glukagon termelődését és a sikeres zsírbontást. Mivel a hipokalóriás étkezés által megduplázódik a fehérjeigény a szervezetben, – a több ízben kapható Premium Diet Regular speciális gyógyászati célra szánt tápszerekkel, amelyek a testsúlycsökkentésre optimálisan vannak összeállítva –, Ön 2 étkezést pótol.

Napi 1 étkezést Ön állíthat össze, egy szénhidrátcsökkentett (nem mentes!), fehérjedús étkezést javaslunk.

A Pemium diéta program betartását és az Ön egészségét feltételezve így heti 0,8-1,2 kg testzsírtól szabadulhat meg. Így ez a zsírégetési fázis kb. annyi ideig tart, ameddig a felesleges zsírtömeg nem fogy el. 

2–szer naponta Premium Regular/Hepashake – 1 vegyes étkezés (nem este)!

Zsírégetési fázis

3. Jó közérzet fázis

A súly megtartásához három étkezésből 2 vegyes étkezés legyen, és a harmadikat Ön tápszerrel helyettesítheti. Egy Premium Diet Regular vagy Premium Hepashake mellett javasoljuk pl. reggelire egy normál, vegyes étkezést.

Naponta 1-szer Premium Regular/Hepashake – 2-szer vegyes étkezés

Jó közérzet fázis

A hosszú távú súlymegtartáshoz heti 1 "Go napot" vagy Hepashake böjtöt, vagy havi két nap (egymás utáni) "Go napot" javaslunk az egészségért, máj- és béltisztulásért. Valamint a Fiber Drink segítségével könnyebben lakhatunk jól, a vegyes étkezések alkalmával.

Tartalomhoz tartozó címkék: Általános tájékoztatás