Tájékoztatás

Egészségmegőrzéssel kapcsolatos információk, érdekességek.

Zsoldi Andrea - a Premium program hivatalos online szakértője

2019. 11. 21. 13:16:52

A Premium Diéta és Hepashake program telefonos tanácsadója vagyok.

2010 óta dolgozom az egészségügyben, 2015 óta vagyok kapcsolatban a Premium diétával.
4 év alatt több, mint 1500 sikeres fogyókúrázót és zsírmáj beteget segítettem telefonos tanácsadással céljai elérésében.

Az ügyfelektől kapott pozitív visszajelzéseknek köszönhetően a Premium program magyarországi képviselője hivatalosan kinevezett a program online szakértőjévé. Jó érzéssel tölt el, hogy ezt az elismerést elsőként kaptam meg Magyarországon.

 

Fiber Drink rostital, az éhség és jóllakottság ügyes irányítására

2019. 11. 06. 14:30:11

A teleírt határidőnapló és az idő szorítása miatt gyakran lemondunk az étkezések élvezetéről – a jó alak rovására is, mert az étel sokkal többet jelent, mint puszta élelmiszer-bevitel!

Fiber drink narancs ízű rostital

Kiskereskedelmi partnerünk lett a "Hónap Webáruháza"

2019. 11. 06. 18:11:52

Kiskereskedelmi partnerünk, a jopatikus.hu webáruház a 2018-as és 2019-es évben is elnyerte a "Hónap Webáruháza" címet. 

Ultrahangos fogtisztítás kutyák és cicák számára

2019. 11. 07. 15:37:14

Ahogyan az emberekre, úgy házi kedvencei(n)kre is igaz, hogy fogai(n)k épségére egy életen át vigyázni kell. Kutyák és cicák esetében a fogazat megfelelő védelme talán még fontosabb, hiszen az állatok számára a megfelelő harapás és rágás, nem pusztán a táplálékbevitel során fontos, de a mindennapi játék, tisztálkodás, vadászat, stb miatt is nélkülözhetetlen.

 

Emmi-pet ultrahangos fogkefe kutyáknak, cicáknak

Premium Diet fogyókúrás termékeink

2018. 09. 19. 15:13:43

A PREMIUM DIET olyan termékcsalád, melynek termékei egy komplex fogyókúraprogram részét képezik. A termékek speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek, melyekből különböző ízesítésű, ízletes shake-ek készíthetőek.

Összetételének köszönhetően túlsúlyos diabéteszesek kezelésére is alkalmas.

A PREMIUM DIET shake-ek fogyasztása során nem kell éheznie, szervezete megkap minden szükséges fehérjét, vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet, így egészségesen fogyhat jojó effektus nélkül.

A program részletei itt olvashatóak, de telefonos tanácsadónk is szívesen visszahívja Önt és a telefonos konzultáció során személyre szabott megoldást kínál Önnek. (Zsoldi Andrea +36 20 266 58 65)

Premium Diet fogyókúrás programcsomag

Fogápolás Emmi-dent ultrahangos fogkefével

2018. 09. 16. 15:48:53

Egy Emmi-dent ultrahangos fogkefe nem pusztán egy elektromos fogkefe! Legyen szó Platinum vagy Metallic fogkeféinkről, biztos lehet benne, hogy a jelenleg elérhető, legmodernebb szájhigiéniai eszközökről beszélünk. Termékeink között minden olyan terméket megtalál, amire szüksége lehet a napjainkban egyre népszerűbb, ultrahangos száj- és fogápolási módszerek elsajátításához, kialakításához. A legjobb helyen jár, ha ultrahangos fogkefe, ultrahangos fogkrém, vagy az ezekhez szükséges kiegészítők beszerzését tervezi. Hogy ez akkor is csak egy elektromos fogkefe? Kattintson a részletekért, és győződjön meg a fogkefe és fogkefe közötti különbségekről!

Fogápolás Emmi-dent termékeinkkel

21. századi megoldás az otthoni fogápolásra

2019. 11. 06. 13:35:32

  Emmi-dent Platinum

Otthoni ultrahangos fogápolás, ismerje meg Ön is!

Elcsépelt szlogen? Lehet, de ez a készülék tényleg 21. századi megoldás az otthoni fogápolásra!
Az Emmi-dent Platinum ultrahangos fogkefe, kiváló minőségű, eredeti német termék (Made in Germany)!

Ha Ön inkább vizuális típus, esetleg kevés ideje van, akkor szánjon fél percet Önmagára és fogaira és nézze meg a videót!


Emmi-dent (Felirat és magyar nyelvű szinkron is!
) - Youtube videó

A B-vitamin hiánya betegségekhez vezethet

2019. 11. 06. 13:37:19

B-vitamin: egyre népszerűbb téma az emberek körében. Kétségek nélkül állíthatjuk, hogy ez a vitamin rendkívül előnyös számunkra, főleg a fáradtság tüneteit tekintve. Valószínűleg bármelyik idős ember el tudja mondani, hogy a B-vitamint minden orvos ajánlja.

Szóval mikor volt az utolsó alkalom, amikor eszébe jutott a B-vitamin? Elgondolkodott már azon, miért vannak repedések a szája sarkainál? Sőt, gondolkodott már azon, hogyan szüntetheti meg a depressziót természetes eszközök segítségével?

Nos, ezek mind a B-vitamin hiányosságával függnek össze!

 

Fontos szabályok a Premium Diet fogyókúraprogramjához

2019. 11. 06. 15:20:52

Fontos szabályok a Premium Diet fogyókúraprogramjához

Premium Diet

A PREMIUM DIET olyan termékcsalád, melynek termékei egy komplex fogyókúraprogram részét képezik. A termékek speciális gyógyászati célra szánt tápszerek, melyekből különböző ízesítésű, ízletes shak-ek készíthetőek. Speciálisan cukorbetegek számára kifejlesztett termékek, így a diabétesszel küzdők is bátran fogyaszthatják... (további részletekért kattintson a címre!)

 

A zsírmáj

2019. 11. 06. 14:25:10
HA A MÁJ TÚLZSÍROSODIK

A máj, a has jobb felső részén található a bordaív alatt. Körülbelül 1,5 kg súlyú, és 300 milliárd sejtből áll.
A máj több mint egy szűrő- és méregtelenítő szerv, hiszen - az életminőségre jelentős befolyással bíró - sok más feladatot is ellát a testünkben.